HAOS UŽIVO! Vrisak se ORIO, LETELI ŠAMARI - Favoriti Zadruge se ŽESTOKO SUKOBILI! (VIDEO)

Kada se oglasilo zvono u Beloj kući, to je bio znak da zadrugari moraju da se okupe za stolom kako bi održali sastanak povodom pisma koje je uputio Veliki šef. 

- Dragi zadrugari, napominjemo da je nošenje bubica jedno od osnovnih pravila i nepoštovanje će biti strogo kažnjavano. Šta god da radite bubice morate nositi do uveče, do kada ne zaspite. Spavanje u toku dana je strogo zabranjeno, period adaptacije je prošao i svako kršenje pravila će se strogo kažnjavati - pročitala je pismo Olja Bajrami. 

U tom trenutku Vladimir Tomović je želeo da obelodani istinu i otkrije koji zadrugari ne poštuju ova pravila i time potkačio svoju cimerku Doroteu Jovanović. 

Naime, Vladimir je uputio na račun Dorotee Jovanović koja, prema njegovim tvrdnjama, provodi najveći deo vremena spavajući, dok se svi oni zabavljaju, a kada su žive emisije u pitanju - ona preuzima glavnu reč. 

- Sestro slatka, ovo nije tvoja kuća, ustaneš i legneš na vreme. Kada budeš s*ala u lajvu... Sram te bilo. Te mangupske fore, to ostavi kući. Ili se dovedi u red ili ću ja da te maltretiram. Tebi Lazar pre neku noć masira du*e. Taj tvoj moral prosipaj gde si naučila - vikao je Vladimir.

- Maltretiraš li me, ti ćeš maltretiran biti. Vrati se u Crnu Goru - odbrusila mu je Jovanovićeva.

Čini se da je Tomoviću postala iritanta lepa plavuša zbog njene sinoćne svađe sa Adamomi Lunom Đogani, kada je dala sve od sebe verbalno pobedi brata i sestru.

Zorica Marković je stala u odbranu Jovanovićeve, a onda su se u raspravu uključili i ostali zadrugari, kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji