STANIJA URLALA NA LUNU: Jel više nećeš da kradeš muževe drugim ženama? (VIDEO)

Stanija Dobrojević i Luna Đogani danas su u Rajskom vrtu obavile veoma ozbiljan razgovor, dok su im društvo pravili Dean Stejin i Marijana Zonjić.

Starleta je želela da sazna da li je Đoganijeva naučila lekciju iz prethodnog rijalitija, kada je bila sa tada oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem.

- Luna, je l' si naučila lekciju? Nećeš više da kradeš drugim ženama muškarce? To ti je velika lekcija, i sad imaš priliku da to ispraviš - rekla je Stanija.

- Naravno da jesam, neću da kradem, niti mi je to ikad bila namera. Mi smo se poznavali od ranije, i uvek smo se simpatisali. Kad smo došli ovde, nismo mogli da izdržimo. Na današnji datum smo se smuvali. On je moja najveća ljubav. Sada ispada da je on bog, svetac, a ja sam najgora, da sam bila sama sa sobom u vezi. Sve sam uništila, prvenstveno moje roditelje - priznala je Luna.

Stanija joj je rekla da poznaje devojku koja ju je "otpratila" na Instagramu zbog cele priče sa Slobom, ali i zbog drugih negativnih osobina koje je pokazala.

- Jedna moja poznanica koja te je pratila na instagramu, kad je počela da ta priča, ona je prestala da te prati. To ti je dokaz koliko si se srozala. Mada nisu rekli da je bilo samo zato što si bila ljubavnica, već zato što si pokazala da nisi prijatelj, da si izdala nekog - navela je Dobrojevićeva.

- Znaš šta su mi radili, ne operem kosu tri dana, nisam imala uslove da mi bude čista. Oni zaključuju da sam aljkava. To su mi radili, a ne znaš kakve su one aljkavuše i prljavuše bile - pravdala se Đoganijeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji