Stanija počela da meša na krevetu, a onda se Luna popela na sto i guzom zatresla Zadrugu! (VIDEO)

Veliki šef probudio je zadrugare pesmom, a oni su  ovog jutra odmah ustali da igraju. Među igračima dominirale su devojke, a zbog seksi plesa u prvom planu bile su Luna Đogani i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević.

Luna i Staija zapalile su atmosferu u kući, a muškarcima nije bilo lako da se odluče u koju zadrugarku će gledati.

Stanija je uz ritam jedne popularne pesme tverkovala, izvodila pokrete poput trbušne plesačice, a zatim se mazila po telu.

Luna je nekoliko puta isticala, da je 13. septembar dan kada su se ona i, tada oženjeni, Slodan Radanović smuvali, te da danas ima pravo da bude izgubljena.

Đoganijeva se ipak probudila raspoložena, pa je o od ranog jutra mešala zadnjicom, a njen donji deo odeče jedva je pokrivao Luninu guzu.

Kako su Luna i Stanija izvodile seksi ples pogledajte u videu ispod:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji