LJUBOMORA TRESE ZADRUGU: Devojka ovog zadrugara BESNI i KIPTI zbog njegovo zbližavanja sa LUNOM ĐOGANI

Luna Đogani u Rajskom vrtu komentarisala je muške učesnike rijaliti programa "Zadruga 2" i tom prilikom rekla da joj je za oko zapao Dean Stejin, ali da mu je poručila da se skloni od nje s obzirom na to da napolju ima devojku.

Đoganijeva i Stejin su većinu ponedeljka ipak proveli zajedno, a u jednom trenutku kamere su ih snimile kako leže jedno do drugog na krevetu u spavaćoj sobi i ćaskaju veoma prisno.

S obzirom na to da su Luna i Dean postali veoma, za sada, dobri prijatelji ekipa portala Pink.rs kontaktirala je njegovu devojku Minu Golubović, kako bismo čuli njen komentar na celu situaciju.

- Videla sam šta rade... Ja odlično poznajem Deana i znam da me on sigurno neće prevariti, a to mi i govore česti pozdravi koje čujem od njega kada su sastanci. Sa druge strane, razumem ga, verujem da mu je teško i da mu treba neka ženska pažnja koju sam mu ja svakoga dana davala - govori Mina i dodaje:

- Ali svakako da mi nije drago kada vidim neku drugu osobu pored njega, što se Lune tiče mislim da se ona opekla već jednom na zauzete i da ga neće dirati. Ona je samo mlada devojka koja želi iskrenu ljubav, ali Dean je moj! - jasna je bila Golubovićeva.

Podsetimo, Mina i Dean su četiri godine u idiličnoj vezi, a ona ga je uz strasne poljupce ispratila u Imaginarijum. Takođe, u poslednje vreme srce Lune Đogani pokušavaju da osvoje Vladimir Tomović i Lazar Jeremić, a ona je takođe izjavila nedavno da je većina stvari u Beloj kući podseća na Slobu Radanovića.

s

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji