CELA SRBIJA SE PITA: Ko su ADAMOVI RODITELJI, gde žive, čime se bave i u kakvoj su rodbinskoj vezi sa porodicom Đogani? (FOTO)

Luninog brata od strica, Adama Đoganija, često smo imali prilike da viđamo u javnosti i to uglavnom u pratnji Anabele Atijas i Gagija Đoganija. 

I na otvaranju butika "Lune Đo" zatekli smo ga sa njima, kao i ispred karantina, kada se Adam spremao za "Zadrugu 2", a odmah po njegovom ulasku podigla se prašina kada su gledaoci pitali KO su Adamovi roditelji i zbog čega se ne pojavljuju u javnosti.

Zanimljivo je da ni na jednom portalu ne postoji vest ko su, niti kako izgledaju, zbog toga smo kontaktirali Luninog oca, Gagija Đoganija, kako bi nam rekao nešto više o tome.

- Adamovi roditelji ne žele da se oglašavaju. Oni ne vole televizije i kamere, oni su van tih priča i zbog toga javnost ne zna ništa o njima - otkrio je Gagi, a potom rekao da za sve što nam treba vezano za Adama možemo da pitamo upravo njega.

Interesovalo nas je i to kako komentarišu Adamov ulazak, s obzirom da ne vole televiziju i javno obraćanja, kao i to da li ga podržavaju.

- Naravno da ga podržavaju, čim je ušao unutra. Adam ima punu podršku cele naše porodice, svi smo uz njega - završio je Gagi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji