SUZE U KUĆI SUBOTIĆEVE! Njena ćerka je... Aleksandri ovo još nisu saopštili

Aleksandra Subotić i David Dragojević su jedan od parova koji privlači najveću pažnju u ovoj seznoni rijalitija "Zadruga".

Novinari Pinka su bili u poseti Aleksandrinoj ćerki Magdaleni. Nju čuva Davidova majka Biljana, a tokom vikenda je čuva Aleksandrin otac Karađorđe, koji vodi školu jahanja.

Aleksandra nije prvi put ostavila dete kod kuće i otišla u rijaliti. Ipak, mala Magdalena nije navikla na majčino odsustvo i pati za majkom. Ona stalno pita za nju, a Biljana se trudi da joj olakša i da u njenom društvu, devojčica što manje oseti odsustvo majke. 

Podsećamo, Aleksandra Subotić je dobila Magdalenu sa navodno bivšim dečkom njene majke Aleksandrom Čabarkapom. Ljuba Pantović, Aleksandrina majka ne pita za devojčicu i ne posećuje je.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji