DRAMA U ZADRUZI: Haos nastao pre pola sata, svađali se dugo vremena i potom se potukli! (VIDEO)

Pre nekih pola sata, u Zadruzi se odigrala prava drama kada je Bora Santana doživeo manji nervni slom, a kako je ova scena izgledala pogledajte OVDE. 

Scene se nisu ni tu zaustavile, pa su se žestoko posvađali Bane Čolak i Zerina Hećo. Napetost među njima traje od sinoć kada je Bane dobio telefonski poziv sa svojom majkom, koja mu je poručila da se mane Zerine, te da ga ona uopšte ne voli. 

Nju su ove reči veoma pogodile pa je satima plakala, a par je na kraju uspeo razgovoromda reši problem, ipak izgleda ne zadugo. Kako je sada izgledala svađa među njima i zbog čega su urlali jedno na drugo tako da se cela kuća orila, pogledajte na snimku: 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji