ON BUKVALNO NIŠTA NEMA: Luna se GUŠILA U SUZAMA dok je govorila o Gagijevoj teškoj finansijskoj situaciji, pa za sve OKRIVILA Slobu! (VIDEO)

Luna Đogani pričala je sa Natašom Moskvom o svom najtežem periodu i razvodu svojih roditelja, ali i o siromaštvu i vezi sa Slobodanom Radanovićem.

- Mama je jaka žena i uvek je išla nekim dobrim putem. Ali on je krenuo lošim putem i ja sam na njegov taj put slaba. Sad pre nego što sam ušla, gledam ga kako vozi auto bez klime, ceo znojav. Bukvalno ništa nema - priznala je Luna.

- Ja sam mu kupila novi auto. Golf sedmicu. Bio je toliko srećan - rekla je Luna.

Luna je otvoreno govorila kako se osećala posle veze sa Slobom, kao i koliko je to otežalo njen život.

- Oni su zbog mene i cele moje priče pali. I to zbog nekoga ko ne ume da kaže dve lepe reči za mene i da imam bar malu podršku - zaplakala je Luna.

- Nisam mogla da radim jer niko nije hteo da me angažuje da radim posle cele priče - jecala je Luna.

- On nema karakter i nema stav, ja sa takvim muškarcem ne bih mogla da budem - rekla je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji