VREĐAO GA DA JE GEJ, ZATIM GA PLJUNUO Uletelo obezbeđenje, nastao haos! ONDA SU GA VLADIMIR I STANIJA POKOPALI

U toku sinoćne večeri desila se žustra rasprava između Tome Panića i pevača Nikole Bokuna.

Naime, Toma je Bokuna optužio da je gej i da ne treba da se krije iza maske.

"Nebitan si skroz. Šta ćeš ti sa mnom? Oblećeš za mnom. Smešan si, majke mi. Mislio sam da si malo elokventniji, klošaru. Mogu da te pljunem, ali to nije moj nivo", rekao je potreseno Bokun.

Ni Panić njemu nije ostao dužan, te ga je još više potkačio.

"Ti si smešan, fićfiriću, ćao! Je l' te pune ili je*eš? Nisam čuo da jedan profesor govori "Odje*i"! Ako priznaš da si gej ja ću pozvati LGBT da glasa za tebe da pobediš. Ali prvo da priznaš da si gej", vikao je Toma.

Svađa se nije stišavala, a učesnici su šokirano gledali, jer od ovih učesnika nisu očekivali ovakve psovke i uvrede.

"Ne kači se na mene. Ako ti se sviđam, reci, ali ja nisam u tom fazonu. Ti si klošar najobičniji, mislio sam da imaš nivo", urlao je Nikola.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji