NEMOJ DA PRAVIŠ DEBILA OD MENE: Aleksandra Subotić skočila na Davida, lupila mu šamar i izgrebala ga po licu posle ove diskusije (VIDEO)

Aleksandra Subotić i David Dragojević ušli su u Zadrugu kao skladan ljubavni par, a nakon samo nekoliko dana boravka u Beloj kući nastale su i prve svađe.

Mina Vrbaški danas se dogovarala sa Davidom i Aleksandrom oko prikupljanja nedeljnog budžeta i raspodele hrane, a nakon što je Aleksandra iznela svoje mišljenje sa kojim se David nije složio i rekao joj da ne razume, ona mu je žestoko odbrusila:

- Ti uvek praviš debila od mene - rekla je Subotićeva.

- Nećeš mi ti određivati šta ću ja da pričam - odbrusila je Aleksandra.

- Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video prilogu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji