UVREDE PLJUŠTALE NA SVE STRANE! Miljana ZARATILA sa Lunom i Gavrićem, umešala se Marija, pa nastao OPŠTI HAOS! (VIDEO)

Nakon što je Miljana Kulić optužila Mirka Gavrića da ju je nazvao "Lunom 2", ona je ušla u žestok sukom sa Lunom Đogani. Naime, blogerka ju je prekorela što provocira Gavrića bespotrebno, a potom se u svađu umešala i Marija Kulić. 

- Luna me je napala. Ti ne znaš šta je bilo. Mirko mi je tražio upaljač i pokazuje Luni kao da mu se ja sviđam i kaže: "Evo je, Luna 2", a ja sam mu tražila upaljač. Luna me je napala Mirko zbog tebe da ide, jer je navodno psihički loše - objašnjavala je Miljana Mariji. 

- Glas da ti nisam čula. Njega ne smeš da provociraš - odbrusila joj je Kulićka. 

- Maltretiraš ga po ceo dan. Kakav si ti prijatelj, napadaš čoveka kome je loše. Sram da te bude. Ja sam ti bila prijatelj jedini ovde. Nemoj da mi se obraćaš - poručila je Luna Miljani, pa otišla na kapiju da pruži podršku Mirku. 

U međuvremenu Miljana je objašnjavala Mariji šta je glavni razlog njihove rasprave i da treba da joj veruje. 

- Nemoj u moje konflikte da se mešaš i u ono što nisi videla. Kome više veruješ - postavljala je Miljana pitanje konstantno. 

- Sad si spomenula Slobodana i nikada više. Znaš da mi je slaba tačka. Treba da te bude sramota, ja sam se setila da ti je rođendan. Pi*ka ti materina. Sram da te bude, nazivaš me ovde Slobinom fuksetinom. Vređaš čoveka koji ti je pomogao, koji više vremena provodi sa tobom nego sa mnom. Ti si završila za mene - Vikala je Đoganijeva plačući. 

- Majmune (Luna), od danas ću tobom da se bavim. On je tebi (Miljani) rekao da si Luna 2? - upitala je Marija.

- Marija, uzela je kravatu i krenula da mi je gura u nos - objašnjavao je Mirko i konstantno negirao priču koju je Miljana ispičala.

Niko od njih nije prezao kakve će reći pasti. Miljana nije štedela reči za Đoganijevu, pa joj je uvredila i porodicu, nazivajući ih pogrdnim imenima. 

Kako je izgledala ova žestoka svađa pogledajte u narednim video-snimcima. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji