BRENDON GA MALTRETIRAO U VELIKOM BRATU: Vladimir Tomović je pokazao "ponos", završio u zatvoru, na majici nosi Dražu Mihailovića, a Brendon ga konstantno ponižavao (VIDEO)

Vladimir je pažnju skrenuo na sebe, između ostalog, kada je u ovom rijalitiju, pred kamerama, bez imalo stida, pokazao svoj ponos.

Podsećamo, kršni Crnogorac je prvo 2011. godine učestvovao u srpskom izdanju rijaliti šoua "Veliki Brat", gde je ostao upamćen po skandaloznom potezu - pokazao je svoj polni organ cimerima u dnenvoj sobi, što ih je totalno ostavilo u šoku.

On je u kuću ušao naknadno, a tada je izjavio da mu je "želja da pokažem muškim djevojčicama da nisu muškarci". Vladimir je prijetio i Soraji da će otkriti odakle se njih dvoje znaju i ostale njene tajne. Poznat je bio i po tome što je prekršio skoro svako pravilo Velikog brata, ali i po tome što se u toku žurke obnažio kako bi svima pokazao svoje "kvalitete". Kao i druga dva učesnika ovog rijalitija, i ovaj Crnogorac je napustio kuću.

U Veliko Bratu ga je specijalno nervirao Brendon, sa kojim je posle učestvovao i u Parovima, odnosno danas u Zadruzi 2. 

Tokom prvog njegovog boravka u riajlitiju pre 7 godina, Brendon je stalno ponižavao Vladimira jer je osetio njegovu agresivnost, odnosno da nema mnogo živaca, što je i najviše potrebno za učestvovanje u rijalitiju.

Onda ga je Brendon uzeo na zub i stalno se podsmevao na njegov račun i pokušao da ga iznervira.

Prošle godine ušao je u drugi rijaliti šou "Parovi", gde je stekao veću popularnost, a ovo njegovo učešće u rijalitiju ostalo je upamćeno po odnosu sa Hrvaticom Slađanom Petrušić, koji je bio više od prijateljskog.

Vladimir je 2012. godine pravosnažno osuđen na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i pretnji smrću. Kako je utvrđeno na sudu, Vladimir je bez ikakvog povoda napao decu iz Hrvatske koja su kao članovi izviđačke sekcije tokom 2012. bila u Baru, odakle je i on.

Tomović je s umišljajem, ugrožavanjem sigurnosti, javno podsticao na mržnju prema izviđačima hrvatske nacionalnosti, koji su boravili u Baru na Petoj smotri izviđača, utvrdio je Viši sud.

Naime, Tomović se vozilom zaustavio pored hrvatskih izviđača i povišenim tonom im se obratio da neće da vidi hrvatsku zastavu u svom gradu i da je sklone, nakon čega je vođa izviđača uzela zastavu i zamotala je.

Potom je okrivljeni izašao iz vozila i uzeo hrvatsko obeležje, seo u vozilo i preteći poručio: "Pre ste ratovali s nama, a sad ste došli da vijorite zastavama! Nemojte da vidim više nijednu hrvatsku zastavu, sve ću vas pobiti!" - navedeno je u presudi Apelacionog suda.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji