VLADIMIR TOMOVIĆ OPTUŽUJE: Brendon je tražio da mu šaljem gole slike

Naime, on tvrdi kako mu je Branislav Radonić Brendon slao bezobrazne ponude i poruke putem Fejsbuka i mobilnog telefona. Njih dvojica se poznaju iz jedne od sezona "Velikog brata", od kada traje njihova netrpeljivost.

"Meni se usijao inbobks od Brendonovih poruka, ljubane poruke su to bile. Tražio si da se vidimo i gole slike da ti pošaljem. Ovde ću biti dugo, bolećete mnogo", rekao je Vladimir Brendonu, koji je rekao kako njegove izjave nisu tačne.

"On je došao sa namerom da mene sprži. Ja sam njega u onom rijalitiju spržio i ovde ću", naglasio je Radonić i dodao kako Tomović želi da stekne slavu preko nejgovog imena.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji