CRNOGORAC VLADIMIR TOMOVIĆ ISPRIČAO U RIJALITIJU: Išao sam do Ostroga pješke 40 kilometara, a onda se dogodilo ČUDO!

Crnogorac Vladimir Tomović veliki je vjernik i patriota i on je ispričao svojim cimerima o tome kako su mu u porodici usadili vjeru, kao i da on i njegova porodica poste srijedom i idu u Manastir Ostrog svake godine.

Tomović je pričao i kako je dva puta išao na hodočašće u manastir pješke, a taj drugi put mu se urezao u pamćenje – jer je išao pješke od Bara.

“Te 2002. godine krenuo sam u tri ujutru. Sećam se da sam imao patike za trening. Pješačio sam 36-37 sati. To je 100 i nešto kilometara”, započeo je Vlado svoju ispovijest.

Čitave večeri su zavijali vukovi, kako on kaže, prolazio je i kroz tunel čiji se arhitekta ubio jer je napravio kriv tunel. Tomović tvrdi da ga ničega nije bilo strah.

“Išao sam preko Danilovgrada i onda sam napravio grešku. Poslušao sam nečiji savjet da idem šinama. Nisam mogao da uskladim korak sa pragovima i morao sam da gazim prag-šljunak. Išao sam tako 27-28 kilometara”, požalio se Vladimir.

Kada se popeo do manastira, tabani su mu bili u plikovima.

“Čekao sam liturgiju i osam sati sam stajao u mjestu. Na kraju sam izuo čarape i pogledao tabane. Sve je bilo kao rukom odnešeno”, završava Tomović svoju čudesnu ispovijest.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji