SLOBA I KIJA - ali kako?! Odmah posle Anabelinog spota, VAN PROGRAMA njih dvoje! Luna šokirana - ZAPREPAŠĆENA (VIDEO)

Luna Đogani večeras je razgovarala sa Drvetom mudrosti o dogovoru koji su ranije imali. Ona je zatim izašla iz Rajskog vrta, a Drvo je ispoštovao njihov dogovor. Podsetimo, Luna je otkrila tajnu da se videla sa Slobom Radanovićem preko video-poziva pre ulaska u "Zadrugu" i da joj je delovao zaljubljeno, da bi mogla da vidi novu pesmu i spot svojih roditelja Anabele Atijas i Gagija Đoganija "Vila veštica".

Đoganijeva je, čim je izašla iz Rajskog vrta, pozvala Adama Đoganija, a zajedno sa još nekoliko ukućana oni su se okupili u dnevnoj sobi gde su bez daha gledali ono što se emituje.

- Bravo! Hvala Drvo! Ja sam preponosna na svoje roditelje! Volim vas najviše! Pokidali ste! Kako mi je drago što piše "Fanki Dži", kao da su se... Bravo! Bravo! - bio je njen komentar.

Ali ipak, nije veče nastavljeno kako je želela. Čim se završila pesma program se nastavio van Lunine priče, ali tada je Luna uletela u konflikt sa Miljanom, a centralna tema bilo je to što je Miljana pevala Kijine i Slobine pesme pred Đoganijevom. Miljana se pravdala, međutim reklo bi se da Luna nije imala nameru da joj oprosti.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji