NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Policija uhapsila Vladimira Tomovića zbog javnog nasilja nad ženama

Kako javljaju lokalni crnogorski mediji, na graničnom prelazu Srbije i Crne Gore, noćas je zbog javnog nasilja nad ženama uhapšen Vladimir Tomović.

Naime, posle brutalnog nasilja nad Aleksandrom Subotić uživo na televiziji, Vladimir Tomović je izbačen iz Zadruge. Tada je u dogovoru sa produkcijom pokupio svoje stvari i pozvan mu je taksi koji ga je odvezao na nepoznatu lokaciju.

Očigledno u strahu da bi se nešto slično moglo dogoditi ili usled neke dojave, Vladimir je odmah krenuo u rodnu Crnu Goru gde je uhapšen od strane srpske policije po poternici koja je prethodno izdata.

Crnogorski mediji javljaju da je Vladimir bio iznenađen ovakvim razvojem stvari i da ovo nikako nije očekivao da će se dogoditi.

Ljuba Pantović je ovim povodom samo kratko na instagramu prokomentarisala: "Tamo gde ideš, ima mnogo da te boli". 

Još jednom, podsetimo, Vladimir Tomović je izbačen iz rijalitija posle pesničenja sa Aleksandrom Subotić. Dva dana pre toga trajala je netrpeljivost Aleksandre i Davida sa jedne strane i Stanije, odnosno Vladimira sa druge. U toko dnevnog prenosa, došlo je do velike svađe Vladimira i Aleksandre, koja je kulminirala udarcem pesnicom u glavu. 

Ovaj čin je odmah osudila cela nacija, dok Vladimirova porodica tvrdi kako je on isprovociran od strane Aleksandre Subotić.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji