LUNA SE SMEJE - David i Aleksandra VESELO MAŠU! Stanija uplakana napušta Zadrugu, ŠOKANTNE SCENE (VIDEO)

Sreda popodne je rezervisana za emisiju "Radio Amnezija". Ovoga puta, voditelji Bora Santana i Bane Čolak su se veoma potrudili da naprave zanimljiv program i da razvesele kako zadrugare tako i gledaoce i slušaoce.

Oni su osmislili i poruku od porodice Davida Dragojevića, koja je njega ali i njegovu devojku, Aleksandru Subotić, veoma obradovala.

- Davide, imaš podršku od porodice i fanova. Najbolji si i verujem da nećeš odustati od borbe za nagradu. Svi smo uz tebe i volimo te što si pravi momak, iskren i vredan. Ljubi nam Aleksandru ekipa iz Girosa kod Dače sa Veternika - glasila je poruka za njih dvoje.

David i Aleksandra su skakali od sreće i slali poljupce i pozdrave svojim porodicama. 

Podsetimo, u tim trenucima je Stanija Dobrojević napuštala "Zadrugu 2".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji