PROKLETSTVO RIJALITIJA: Došli su da zarade novac a izgubili najmilije

Boravak u rijalitiju ima dosta lepih i manje lepih trenutaka, ali vest o nečijoj smrti je sigurno ono što najviše uznemiri svakog.

Naime, taj trenutak je previše stresan. Produkcija prvo kaže da se dogodio smrtni slučaj i da osoba napušta rijaliti a tek nakon nekoliko minuta osoba sazna ko je u pitanju.

Sa takvom vešću sreo se Zmaj od Šipova koji je vilu Parova napustio zbog tragedije u porodici. Naime, njemu je poginuo brat Rajko.

Sani se tokom boravka u rijalitiju "Farma" sreo sa 2 smrtna slučaja. Prvo mu je umrla tetka, a samo što se vratio na imanje i proveo 24 sata javljeno mu je da mu je umro i brat.

Zorici Marković saopšteno je da je izgubila tetku iz Bosne. Kada je primila vest pevačica se dosta potresla jer je prvo pomislila na majku ili sestru.

Vesna Rivas se tokom boravka u Parovima srela sa vešću o gubitku majke. Vesna je momentalno napustila rijaliti, a kako je kasnije izjavila, majčinu smrt predvidela je u kartama.

Jovana Tomić Matora je proživela pravi šok kada su joj u vilu Parova stigle vesti o gubitku bratanca koji je preminuo sa samo 3 meseca. Kasnije se Matora srela sa još jednim smrtnim slučajem.

Vuk Mob je takođe napustio vilu Parovi zbog smrtnog slučaja.

Tokom pretposlednje sezone Farme, Semir Džanković je napustio rijaliti zbog smrtnog slučaja u familiji. Njemu je preminuo stric a Semir se posle sahrane vratio u rijaliti.

Pevačica Danijela Stojiljković Ella je u poslednjem trenutku odustala od učešća u rijalitiju Farma. Naime, njoj je noć pred njen odlazak na imanje preminuo suprug.

Bora Drljača napustio je rijaliti Parovi nakon što je u vilu stiglo pismo sa vešću da mu je preminuo brat.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji