MALI ŽELJKO JE BEBA KOJA NAJVIŠE ZARAĐUJE U SRBIJI: Sin Miljane Kulić ima od rijalitija 3.000 EVRA NEDELJNO! MNOGO više zaradi od svih nas!

Miljana Kulić je napravila odličan dogovor sa produkcijom teelvizije Pink po kojem Željko Kulić, njen sin,  u "Zadruzi" zarađivati 3.000 evra nedeljno, saznaje Politika Eskpres

Na ovaj način naslednik rijaliti zvezde, rođen 27. jula, postaće dete koje će najviše zarađivati u Srbiji.

Odluka o ulasku kontroverzne Nišlijke u drugu sezonu najgledanijeg šou-programa na ovim prostorima doneta je još mesec dana pre finala "Zadruge 1". Tada se nije znalo pod kojim uslovima će Miljana ući u rijaliti, jer je bila u osmom mesecu trudnoće i nije bilo šanse da sina ostavi kod roditelja i da ga ne viđa po nekoliko dana. Sredinom jula saopštila je producentima šoua svoje zahteve za učešće, a njihov odgovor glasio je "ispunićemo sve što tražiš".

To je, prema Kulićkinoj želji, podrazumevalo da njen sin mora da boravi u zasebnim prostorijama, specijalno namenjenim za bebe, da ima sve što mu je potrebno u svakom trenutku, kao i zaradu. Ispostavilo se da je taj honorar i više nego pristojan, pa će maleni Željko Kulić uskoro postati najplaćenije dete u Srbiji.

"Miljana nije tražila konkretnu sumu, samo je rekla da smatra kako bi sada trebalo da dobija više novca jer ulazi s detetom u rijaliti. Na to smo mi, bez previše razmišljanja, rekli da će Željko nedeljno dobijati 1.000 evra i ona je pristala. Dogovorili smo se o svim detaljima o njihovom ulasku", kaže naš sagovornik sa ružičaste televizije.

Ukupno će porodica Kulić (Miljana, njena majka Marija i sin Željko) nedeljno zarađivati 7.000 evra. Ako ostanu do samog kraja, a planirano je da druga sezona takođe traje devet meseci, u Niš će se vratiti sa impozantnom sumom novca, koja iznosi oko 180.000 eura!!!!!

"Potpisali su ugovore kao regularni takmičari, što znači da imaju mogućnost da ostanu do finala. Miljanin i Marijin honorar biće po 1.500 evra. Kada bi njih troje ostali do juna sledeće godine u 'Zadruzi', onda bi zaradili oko 150.000 evra. Na ovaj iznos treba dodati i specijalne nagrade, ako ih budu dobili, koje su namenjene za takmičare koji se najbolje pokažu u rijalitiju", rekao je naš izvor.

Tokom učešća u prvoj sezoni "Zadruge" Kulićeva je više puta rekla da planira da izvadi silikone iz usana jer su preveliki, a prekjuče je to obećanje sprovela u delo. Miljana je u Beogradu posetila jednu privatnu kliniku, gde je urađen zahvat, inače nimalo prijatan. Rijaliti zvezda je posle sat i po izašla iz bolnice, držeći krvavu maramicu preko usta dok joj je ruka drhtala od bolova. Brzo je sela u automobil koji ju je čekao parkiran i odvezla se u pravcu auto-puta za Niš. Narednih dana ona neće smeti ništa da jede niti da konzumira kafu i cigarete, a hraniće se isključivo kašastim napicima pomoću cevčice.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji