STRADALA LEVA STRANA LICA Otpali zubi, izbijena jagodična kost, oko u užasnom stanju - HOROR U VILI PAROVA!

Ulazak porodice Marjanović u zabavno humoristički šou "Parovi" podigao je rijaliti publiku na noge.

Naime, odmah po ulasku velelepnu vilu, lepa mama Nadica odmah je ušla u sukob sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, koji tvdi da poseduje pouzdane informacije o njenoj prošlosti. Takmičar je želeo da dublje zadre u privatan život atraktivne nove takmičarke, pa je izvukao traumatične detalje, koji su šokirali sve prisune:

"2003. godina je bila najgora godina u mom životu, desile su mi se katastrofa za katastrofom u životu. Prvo mi je poginuo stric koga sam mnogo volela, dobila sam otkaz, usledio je razvod, pa potom dogodila saobraćajna nesreća koja mi je život promenila iz korena, a u kojoj mi je stradalo pola lica. Bila sam mnogo u depresiji nakon svog izgleda. Ali, psiha je čudo, 3 meseca kasnije sam se oporavila", rekla je.

Nadica Marjnaović ne krije da je uvek imala podršku roditelja, koji su stali iza njih nakon svih nedaća koje su je zadesile u životu, i pored toga što je izgubila zube i jagodičnu kost, kao i povredu oka.

"Veliki sam borac u životu, ne predajem se tako lako i nikada ne odustajem. Najgore sam prošla, idemo dalje", tvrdi Nadica.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji