PREGADNO: U Zadruzi su se posle žurke BUKVALNO gađali ljudskim izmetom (FOTO)

Najgadnije scene koje morate jednostavno pogledati, jer nećete verovati da se to zaista desilo.

Posle žestoke svađe Dorotea i Marijana su napravile haos, a sve zbog Adama. 

Ove dve starlete, ili šta god bile, upale su u žestoku svađu prilikom koje je Dorotea isprskala pićem Marijanu dok obezbeđenje nije stiglo. 

Posle toga, Marijana se razbesnela, otišla do kupatila i uzela džoger i kofu kojima bukvalno čiste ljudski izmet koji sami prave, otišla do Doroteinog kreveta i premazala ceo krevet sa takvom prljavom vodom i prljavim džogerom. 

Neverovatne scene i veliki smrad je počeo da se širi njihovom spavaonicom, a zadrugari su izludeli kada su se vratili posle žurke i osetili taj smrad. Ubrzo su saznali šta se dogodilo, a najviše se iznervirao Lepi Mića i Zorica Marković.

Niko nije smeo da priđe krevetu zbog neverovatnog smrada koji se širio. 

Odmah posle je skočio i maneken Toma jer nije mogao da izdrži taj smrad. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji