POTPISAO PEVAČ DARKO LAZIĆ: Ulazi u Zadrugu 6 uz obavezu da Željko Mitrović isplati sve njegove dužnike!

Neverovatna vest! Darko Lazić je spreman da uđe u rijaliti i ispriča sve o njegovom životu!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija da će darko lazić po izlasku iz banje Selters boraviti neko vreme u rijalitiju. On neće biti samo gost pevač, već će živeti u imaginarijumu i boraviti sa ostalim učesnicima pred kamerama koje sve snimaju 24 sata.

Tokom svog boravka imaće svu potrebnu zdravstvenu negu, a medicinska sestra će boraviti 24 sata na imanju.

Na ovakav potez se popularni pevač odlučio prvenstveno zbog dugova koji ga opsedaju, a Željko Mitrović je spreman da mu isplati kompletne dugove koje je napravio u prethodnom periodu.

Ako pogledamo cifru koju otprilike duguje Darko Lazic, trebao bi da bude najplaćeniji učesnik nekog rijalitija u Srbiji.

Ovaj neverovatan ugovor mu je ponudio direktno Željko Mitrović koji ga je posetio pre dva dana u Mladenovcu i pred njega bacio vredan ugovor. 

Darko Lazić je dosta razmišljao, savetovao se sa svojim najbližima, a na kraju presekao i odlučio da stavi svoj potpis. 

Na ovaj način gledaćemo Darka Lazića u Zadruzi krajem decembra meseca. 

Naravno, ovaj put će sve platiti Željko Mitrović, a ne građani Srbije i zdravstveni fond, kao što je boravak u banji Selters. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji