DOKTORKA PORUČUJE IDITE KOD POPA! Kija tvrdi da je DOBILA ZNAKOVE od BOGA da je svemu kraj: Šta se bre ovde dešava?

Gledateljka Jelena iz Pančeva, dečji lekar, javila se uživo u program otkrila je da je Kristina Kockar, koju je suprug Sloba prevario u rijalitiju, njen favoriti i da posavetovala ih da odu do sveštenika koji ih je venčao, a onda je stjuardesa rekla da joj je Bog dao znakove da ne treba da spasava brak

"Kija me je mnogo puta rasplakala, da je i bila ljubavnica opet bi odnela pobedu. Dosta puta je bila tužna kada se spominjao njen intimni život i kao neko iz struke mogu da te razumem i mi smo žene takve, fizički oporavak uvek lakše ide nego psihički. Ipak, malo bih da stanem u odbranu Slobodana, pogotovo kada je bio uz tebe. Zaista nije lako da mladić odbije devojku koja je eto atraktakrivna i kada kaže da ga želi", rekla je gledateljka.

"Čovek za tebe je onaj kojeg ti voliš, pamet u glavu i znaš šta ti je činiti. Ti si pametna, sposobna i sve će ostalo doći", posavetovala Kristinu Jelana iz Pančevo.

"Vaš crkveni brak vredi i probajte kod vašeg duhovnika da sce to sredite", rekla je na kraju gledateljka.

"Nisam ušla u rijaliti da se borim brak, ali sve to je izlazilo iz mene. Drago mi je ako je neko naučio na mojim greškama. Nisam ja svetica, daleko od toga. Ima mja i dobre i loše primere. Nisam ušla da bih dobila popularnost, ali ne bežim od toga, zaslužila sam više, kroz šta sam sve prošla. Izgubila sam svog muža. Volela bih da se to nije desilo. Ali to je sve život, ali mi Bog slao znake i osvestila sam se. Dobila sam to što sam dobila ali sam izgubila Slobodana. Ušla sam iz velike ljubavi i dalje mi je teško što ću biti razvedena, jer sam želela da to bude to za celi život. Mislila sam da sam izabrala dobro, ali nisam.

Slobodan je samo ćutao i slušao, a onda je pitao kristinu da li smatra da možda postojalo bilo koji način da taj naš brak ode u pozitivnom smeru i očvrsne, što je Kristinu iznerviralo.

"Non stop spominješ da si prošao torturu, da si pet godina propatio, a zašto ti to nisi na vreme prekinuo. Potenciraš negativne stvari o braku. Ali nijedan povod ti nisam dala da me prevariš posle sedam dana", rekla je Kristina.

"Ja sam davao prostor za kompromis", zaključio je Sloba.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji