ZATRUDNELA U RIJALITIJU Evo koliko novca je dobila od produkcije zbog bebe! NEVEROVATNO

U vili "Parova" megalofonski je odjeknula vest da su Nikola Lakić i Aleksandra Tasić Coka, za manje od devet meseci budući roditelji.

Učesnici ne kriju svoju sreću, maštaju i pričaju o budućoj rijaliti bebi, i ne mare za prethodne probleme koje su imali u vezi.

Produkcija je odlučila da pomogne budućoj porodici Lakić, i od srca učini sledeće.

- Nikoli Lakiću i Aleksandri Tasić Coki ukidaju se sve prethodne kazne koje su imali odlukom produkcije.

Kada se saberu sve kazne, nezvanično se saznaje da iznose 5.000 evra. Te zbog toga produkcija je i te kako odrešila kesu!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji