SANJA OTKRILA SVE O MAJI: Zovu je Maja Sifilis, a ja sam joj RAK RANA!

Prilikom sinoćne svađe sa Jovanom Tomić Matorom, Maja Marinković je tvrdila da je Tomićeva napada zbog Sanje Stanković, a glavni uzrok svemu tome je to što je Sanju dečko ostavio upravo zbog Maje.

Pozvali smo danas Sanju i ona je za Espreso.rs iznela svoju stranu ove afere koja je izazvala haos u "Zadruzi".

– Maja bi jako volela da je tako i da je mene dečko ostavio zbog nje. To je taj dečko sa kojim sam ja bila pre "Zadruge 1". Maja ga je jurila dok je bio sa mnom. I malo se zaje*ala jer me je olajavala kod mojih prijatelja, a nije znala da su mi prijatelji. Ja sam joj rak rana. Ona je jako ljubomorna na mene - rekla je Sanja za naš portal i dodala:

– Dečko me nije ostavio, već sam ja njega zbog Jovane. A Maju je možda samo jednom je*ao i ćao. Devojka je na jako lošem glasu. Inače je zovu Maja Sifilis.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji