Ćerka misice koju su ubili Albanci, bivšem mužu plaća alimentaciju: Ko je žena koja je "krivac" za sramotu iz Parova? (FOTO)

- Imala sam samo 19 godina, nikoga pored sebe da mi pomogne, i shvatila sam ono najgore za svaku majku - da ću ostati bez deteta

Učesnica Parova Dina Galorini odigrala je glavnu ulogu i osramotila Benjamina Spahovića i Milicu Štavljanin kada je tokom programa naglo podigla pokrivač sa ljubavnika koji su ne znajući završili u Dininom krevetu.

- Marš iz mog kreveta, debilčine jedne bolesne! Marš iz mog kreveta! Pogledaj gaće gde joj stoje. Ajde marš i jedno i drugo. Slušaj ti, kad se budem vratila neću da vas vidim ni jedno ni drugo. Sram vas bilo, u mom krevetu se je*ete - vikala je Dina.

Dina je po samom ulasku u šou privukla veliku pažnju kako svojim izgledom tako i životnom pričom koja nije nimalo laka.

Učesnica Parova je ćerka bivše misice i srpske heroine Ljiljane Žikić Karađorđević, koja je, boreći se za Srbiju, poginula na Kosovu 1999. godine. Posle majčine smrti Dina je sa još petoro braće i sestara završila u Centru za socijalni rad. Žena koja je trebala da im da svu majčinu ušteđevinu otišla je sa novcem zauvek.

Iz Centra za socijalni rad neke od njih su "spasili" očevi, što nije bio slučaj sa Dinom. Dinina majka iz prvog braka imala je dvoje dece, a iz drugog četvoro. Dina i njen brat Alberto smešteni su u hraniteljsku porodicu. Danas su ipak svi u kontaktu. Zato Dina danas prima majčinu penziju od 30.000 dinara.

Dina je bila udata za biznismena, a kada je sin imao tri meseca svekrva je došla i rekla da više neće dojiti dete, da mu je kupila veštačko mleko jer se ona i njen suprug razvode.

- Nisam ni znala da je moj muž podneo zahtev za razvod. Samo su mi kratko rekli da napustim kuću, iako je moj sin tada imao samo tri meseca. Jednog dana moja svekrva je, iako sam tad još dojila sina, došla iz radnje sa veštačkim mlekom. Pitala sam je šta će joj, a ona mi je rekla da beba mora da se navikava na njega jer ćemo se mi uskoro razvesti. Tada sam imala samo 19 godina, nikoga pored sebe da mi pomogne, i shvatila sam ono najgore za svaku majku - da ću ostati bez deteta - ispričala je Dina.

Ona danas plaća alimentaciju svom suprugu, a sina viđa tek po dogovoru.

- Pošto su imućna porodica, tražili su da dobiju starateljstvo nad detetom. Naravno, starateljstvo su dobili jer nisam imala ni posao niti neku nekretninu. Milan se posle razvoda prijavio u Udruženje za samohrane roditelje i tužio me za alimentaciju, koju nisam imala od čega da platim. Jednom sam bez novca bila tri meseca i tako izostala sa plaćanjem tri alimentacije - ispričala je Dina.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji