JEZIVI DETALJI: Luna i Marko tajno napustili Zadrugu jer je ONA zaražena poInom boIešću! Svaki dan mora uzima terapiju

Učesnica "Zadruge 2" Luna Đogani, proživljava pravu dramu jer je nakon rutinskog ginekološkog pregleda saznala da je zaražena kondilomima!

Naime, blogerka je napustila Imaginarijum kako bi uradila sistematski pregled, a nakon urađenih testova lekar joj je saopštio da je dobila polno prenosivu bolest. Ona je odmah za svoje stanje optužila dečka Marka Miljkovića i ono što je za sada izvesno jeste da ih očekuje zahtevno lečenje.

- Luna je šokirana, jer je nakon ruzinskog pregleda saznala da je zaražena kondilomima. Odmah nakon što se vratila u Imaginarijum pozvala je Marka i šapnula mu da je sigurna da joj je on preneo ovu bolest.

- Preneo si mi kondilome! Ko zna otkad ih imaš! Zašto si to krio od mene? Što nisi stavio kondom, možda ih ne bih imala sada - rekla je Luna Marku, a on ju je uveravao da nije znao da ih ima, a onda joj odbrusio:

- Ko zna ko ti je to preneo! Možda si se je*ala pre rijalitija sa nekim bolesnikom! Ako sam ti čak i ja prenosnik, stvarno nisam znao da ih imam - otkriva dobro obavešteni izvor i ističe da je i Marko morao da poseti lekara nakon što mu je Luna saopštila da ima ovu bolest.

- Miljković je odmah nakon razgovora sa Đoganijevom tražio da ode kod lekara, što mu je produkcija i dopustila. Ubrzo se i on podvrgao terapiji. Nije isključeno da će i on, kao i Luna, morati da odlazi na spaljivanje ovih polnih bradavica, što je vrlo neprijatno - ističe sagovornik i tvrdi da su se Luna i Marko dogovorili da nikome ne pričaju za svoje stanje.

- Đoganijeva i Miljković kriju svoje zdravstvene probleme od ostalih zadrugara. Oni ostalim takmičarima govore da izlaze iz Imaginarijuma zbog nekih rutinskih pregleda. Sramota ih je da imaju polno prenosivu bolest. Njima sada predstoji ozbiljno lečenje, pa im se ne preporučuje da imaju seks. Ipak, oni su se složili da vode ljubav, ali isključivo sa zaštitom - zaključuje izvor za "Rijaliti".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji