SREDNJI PRST SVIMA, I NE SAMO TO! Aleksandra Subotić se jutros OPET oglasila! BRUTALNO! (FOTO)

Veza Ane Korać i Davida Dragojevića dobila je ozbiljan udarac sinoć, kada je Davidova majka Biljana rekla da ne želi Anu u kući.

Biljana se javila u program "Zadruge", a pored nje je bila i Aleksandra koja je dobacivala da Ana glumi da je zaljubljena u Davida, kako bi bila u centru pažnje. 

Podsetimo, Aleksandra, otkad je izbačena iz "Zadruge", boravi u Veterniku kod Davidove majke, a mnogi ih optužuju da njih dve odande prave svoj rijaliti, to jest, da žele da utiču na događanja u samom rijalitiju. 

Naravno, Aleksandra je pogođena činjenicom da je se David munjevito odrekao i uplovio u vezu sa Koraćevom. 

Aleksandra je na Istagramu objavila šta misli o trenutnoj situaciji: 

- I još nešto, da li ja dobijam honorar zato što sam i dalje glavna tema vašeg rijalitija? Mislim da sam zaslužila - napisala je Aleksandra. 

Takođe, ona je objavila svoju fotografiju na kojoj je pokazala srednji prst, a pretpostavljamo da je on upućen produkciji "Zadruge", a možda i Davidu i Ani. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji