POTEZ KOJI ĆE UZDRMATI NJIHOVU VEZU Ana Korać doživela nervni slom zbog Davidove majke, a evo šta im je Aleksandra Subotić POSLALA u Zadrugu! (FOTO)

David Dragojević prevario je svoju devojku Aleksandru Subotić u Zadruzi sa Anom Korać. 

Naime, nakon što je Subotićeva diskvalifikovana jer je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, njen dečko je uplovio u ljubavnu romansu sa atraktivnom zadrugarkom. 

Sinoć je Veliki šef omogućio Davidu da obavi poziv sa kim želi, te je on pozvao mamu Biljanu koja je istakla da ne želi Anu Korać u kući.

Aleksandra je na Istagramu objavila svoju fotografiju na kojoj je pokazala srednji prst, te se pretpostavlja da je ovaj potez upućen Davidu i Ani?! 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji