ON GA JE IZVUKAO NAPOLJE! IZ PRODUKCIJE UTRČALI: Necenzurisani SNIMAK Davidovog napuštanja Zadruge

David Dragoejvić sinoć je imao veoma burnu noć, kada se žestoko posvađao sa svojom devojkom Anom Korać, a posledice oseća i danas. 

On se oko podneva požalio da mu je veoma loše i da oseća mučninu i glavobolju. Posle toga je zamolio da ga nakratko puste iz "Zadruge", kako bi mu bila ukazana lekarska pomoć. Produkcija mu je uslišila želju i u pratnji dve žene je izašao napolje. 

Posle žestoke svađe sa Anom, Dragojević je sinoć plakao i bio je u veoma lošem psihičkom stanju. Takođe, i Koraćeva je bila povređena i plakala je, a rekla je i da neće da bude kopija Aleksandre Subotić, Davidove bivše devojke. Ona je mislila na njihov buran odnos i stalne svađe. 

Sada se pojavio i snimak gde dve osobe iz produkcije utrčavaju na imanje kako bi videle šta je Davidu, a već sledećeg momenta se čuje glas "Dovedite ga" i one kreću sa Dragojevićem u pravcu kapije!

Pogledajte kako je to izgledalo!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji