VANREDNO Miljana tukla OBEZBEĐENJE i Zolu, napravila KOLAPS, pa zvala Milicu Mitrović i tražila OVO

Povodom proslave rođendana Lazara Čolića Zole, Veliki šef je upriličio veliku proslavu na kojoj će se zabaviti svi ukućani.

Zola je rođendan dočekao u suzama, jer je njegova draga Miljana napustila Zadrugu sa majkom Marijom, te je bio potišten i uplakan, ali juče su se vratili. A po svemu sudeći Miljana je bila naelektrisana na njega, jer mu nije oprostila što nije krenuo za njom.

Miljaninom vereniku, Lazaru Čoliću Zoli danas je rođendan, a njegova partnerka spremila mu je iznenađenje.

Pre toga, Veliki šef je poslao pismo:

- Dragi Lazare, Veliki šef ti od srca čestita rođendan. Želimo ti mnogo zdravlja, sreće i uspeha. Uživajte u nastavku večeri i lepo se provedite u kafani "Dubioza" - pročitala je ovonedeljni vođa, Mina Vrbaški, a Zola se zahvalio iz sveg srca i pozvao sve koji podržavaju njegovu i Miljaninu ljubav da se pridruže zabavi.

Kada su stigli u kafanu, Kulićeva mu je predala poklon, a koliko smo uspeli da vidimo u njemu su se našli majice i duksevi koje mu je ona spremila. Takođe, muzičari koji su bili prisutni u Dubiozi, organizovala je upravo Miljana.

- Ovo je zahvaljujući meni! Muziku sam ti ja organizovala - rekla je Miksi, a potom zagrlila i poljubila svog verenika. 

Potom je napustila rođendan, pod izgovorom da ne želi da bude tu, jer su tu neki ljudi koji su pljuvali po njoj. Nakon toga nastao je pravi sukob, Miljana je počela da vrišti i baca sve po kafani.

Dozivala je produkciju i Milicu Mitrović da prekinu slavlje i da odvedu muzičare koje je ona organizovala. A zatim je počela da divlja i tuče sve pred sobom. Napadala je obezbeđenje, šutirala Zolu da bi na kraju pana i potpuno iscrpljeno ležala na zemlji u dvorištu!

Pogledajte kako je to izgledalo!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji