SPAKOVALA SE I OTIŠLA, TAJ CEO DAN JE PREPLAKALA: Aleksandra Subotić zajedno sa ćerkom iseljena iz Davidove kuće, a ovo su NEPOZNATI DETALJI javnosti!

Bivša učesnice "Zadruge 2" Aleksandra Subotić, koja je diskvalifikovana zbog svog agresivnog ponašanja, napokon je napustila Veternik i rodnu kuću njenog bivšeg dečka Davida Dragojevića.

Subotićeva je odmah po napuštanju rijalitija otišla kod Davidove majke Biljane Dragojević i to sa svojom petogodišnjom ćerkom, i tu ostala sve do danas. Uprkos tome što je David započeo novu vezu u "Zadruzi" sa Anom Korać, Aleksandra je odbijala da shvati da više nije do njegovog života.

Dragojević je iz Bele kuće mnogo puta poručivao svojoj bivšoj da napusti Veternik i vrati se u Kaluđericu, gde je pre njihove veze živela, ali Aleksandra je ostala uporna u svojoj odluci se ne seli iz kuće svoje nesuđene svekrve.

Bivšoj zadrugarki su čak i roditelji Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić, koji takođe borave u "Zadruzi", nekoliko puta poručivali da napusti Biljaninu kuću i vrati se u svoj dom, ali ona ni na to nije reagovala, prenosi portal "Pink".

Međutim, ona je sada napokon shvatila da je nepoželjan gost u domu Dragojevića, te je poslušala savet svojih roditelja i vratila se u Kaluđericu, odakle je brže-bolje objavila i fotografiju na Instagramu.

Odmah po dobijanju informacije da Aleksandra više ne živi u Veterniku, za Pink.rs oglasila se Biljanina prva komšinica, koja je želela da ostane anonimna, i otkrila kako je čitav ovaj prethodni peroid izlgedao iz njene perspektive.

- Verujte mi, svi su čekali kad će da ode. Biljanu ja razumem, ona je dobra žena, pa se sažalila, najviše joj je bilo žao ove male, Aleksandrine ćerke... Ali primetili su svi u poslednje vreme, pravo da vam kažem, da i ona jedva čeka da, kako da vam kažem, najuri Aleksandru. Ipak je David njeno dete, on joj je najpreči - rekla je ova gospođa.

Biljanina komšinica je za "Pinkov" portal otkrila i kako je Subotićeva izgledala dok je pakovala kofere, te da je bila vidno besna i uzrujana.

- Aleksandra je konačno videla koliko ima sati... Dete je živelo u zabludi, nije htela da se pomiri s realnošću, al je sad shvatila da je David zatreskan u Anu i da od njihovog pomirenja nema ništa. A i znam ja, i Biljana se malo vremenom ohladila od cele te priče, videla je Sandra da gubi i s te strane podršku i šta će, spakovala se i otišla. Pa, da vam kažem, i krajnje je vreme bilo! Šta će ona tu u kući, u kojoj je niko neće? - iščušava se komšinica Dragojevića i završava:

- Čula sam je, preplakala je taj ceo dan, ja sam prošla tu kod njihove kuće, krenula baš tad do prodavnice. Obično se javim kad je vidim, a kad sam videla da pakuje torbe sa stvarima onako besna, uplakana, mislim se - bolje da ćutim. S njom nikad niste načisto, bolje da se ne zameram. Treskala one torbe, stvari, kofere, histerisala... Uzela malu za ruku i sela u kola. Izašla iz kuće onda Biljana, sela u auto i odvezla ih tamo u Kaluđericu. Da David zna, verovatno bi prase okrenuo! Šta će dete, konačno i on malo da prodiše.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji