NEMA PREDSTAVU ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU Subotićkin stric se oglasio i šokirao vestima o njenoj ĆERKI Magdaleni! U strahu je...

Svašta se dešava...

Srboljub Subotić, brata učesnika Zadruge 2 Karađorđa Subotića i stric Aleksandre Subotić, otkriva kakve su namere Aleksandra Čabarkape i kako hoće da naudi njegovoj bratanici. On ne krije da je uplašen za svoju, ali i bezbednost cele svoje porodice.

- Čabarkapa će Aleksandri oduzeti dete iz čiste pakosti! Ja ga dobro znam i taj samo kuje plan kako da joj se osveti. On zna da je Magdalena njena slaba tačka i baš tu udara. Aleksandar će je prijaviti socijalnoj službi i pokušaće da joj uzme ćerku. Ona nije htela da me sluša kada sam joj rekao da se ne igra sa njim - priča zabrinuto Srboljub za "Srpski telegraf".

- Aleksandra je brzopleta i radi sve na svoju ruku. Trebalo je da razmisli šta sve može da izazove njen povratak u rijaliti. Više puta sam joj rekao da njegovo ime ne spominje u "Zadruzi 2", ali ona tera po svome, a zna bolje od mene da ne sme da mu pominje ime. Sada joj se on sveti preko deteta - kaže Aleksandrin stric i objašnjava gde je sada njena ćerka.

- Magdalena je za sada u Novom Sadu, čuva je Aleksandrina prijateljica iz Boleča. Tamo je jer ju je Davidova majka Biljana tamo upisala u vrtić. Da li ona i dalje viđa malu, ja nemam pojma, odavno se ne čujem sa njom. Svakako mi se ne sviđa što Aleksandra tako lako daje svoje dete na čuvanje. Lepše bi joj bilo sa nama, ali tu se ja ništa ne pitam - završava Subotić.

Podsećanja radi, Srboljub je nedavno izjavio da živi u strahu od Čabarkape, koji je nakon konja i štale, navodno pokušao da zapali i traktor u vlasništvu njegovog brata. On navodi da ovo nije prvi put da Aleksandrin bivši radi šta mu padne na pamet. Srboljub je izjavio da je sve prijavio policiji, te da za Čabarkapino ponašanje krivi isključivo svoju bratanicu Aleksandru.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji