Print this page

STANIJA vs ANA KORAĆ: Pred jutro došlo do sukoba, Stanija raskrvarila nos Ani Korać. Sledi diskvalifikacija!

Pred samo jutro je došlo do žestokog sukoba dve učesnice rijalitija Zadruga. 

Posle sinoćnog izbacivanja, kada je iz Zadruge izašla Snežana, svi su mislili da će ostatak noći proteći mirno i bez sukoba.

Međutim, nekako, dok su se mimoilazile jedna pored druge u ormanu, zakačile su se Stanija i Ana Korać. 

Na ekranu se videlo kako je Ana šapnula nekoliko reči Staniji, na šta je ova eskplodirala i krenula da gura i šamara svoju suparnicu iz Zadruge.

"Pozdravio te je Mihajlo, jel znaš, drooljetino jedna", ponavljala je Stanija. 

Verovatno zato što je bila duboka noć i niko nije očekivao sukob, obezbeđenje je kasno reagovalo, tako da je Stanija nanela Ani nekoliko žestokih udaraca direktno u glavu. Kada su ih razdvojili, na Aninoj glavi je bila vidljiva krv, dok je David besneo i vikao: "Vidite šta radite, ljudi pucaju". 

Obezbeđenje je izvelo obe učesnice Zadruge i one se nisu do jutra vratile u program. 

Ostaje pitanje zbog čega su se ovoliko zamerile jedna drugoj Ana i Stanija. Pitanje je i šta je Ana Korać šapatom poručila Staniji dok su se presvlačile u ormanu. 

Netrpeljivost između Stanije Dobrojević i Ane Korać datira još pre ulaska u Zadrugu, ali posle Stanijinog povratka u belu kuću njihov sukob eskalirao je do otvorene svađe. Ana je privatno veoma bliska prijateljica sa velikim Stanijinim neprijateljem i samim tim sa njom ne može da bude dobra ni pred kamerama.

"Svi problemi koji su snašli Staniju prouzrokovali su baš prijatelji Ane Korać i ona zna kakve su sve smicalice smeštali Staniji. Svi skandalozni abrovi koji prate Staniju pripremljeni su u kuhinji Aninih prijatelja, koji nju lično štite. Stanija sve to zna i zato ne podnosi Anu. A ni ova nju", kaže izvor.

Stanijina dugogodišnja prijateljica Tamara, ujedno i njen PR, kaže da joj je jasno ko je i šta je Ana Korać:

"S obzirom na to da je Ana Korać izrekla mnoštvo neistina i laži, imam potrebu da javno kažem da se Ana Korać, cvetić, kako sama kaže, lažno predstavlja. Odlično se u Beogradu zna ko je Ana Korać. Diskutabilno je poreklo svega što ona ima u ličnom posedu. Stan, auto, sat velike vrednosti! Odakle? Pa cvetić je završio umetničku školu. Pravo je umeće znati to što ona zna."

Inače, Ana Korać optužila je Staniju Dobrojević da je bila sa njenim oženjenim prijateljem na Kopaoniku.

"Dobila si batine od njegove žene kada je shvatila šta se dešava. Jel si zaboravila roze kapicu? Bila si i sa fudbalerom iz Novog Sada. Sedi tu i ćuti!", sasula je u lice Staniji Ana Korać u Zadruzi.

"Ana je pobrkala stvari, glumila je prošle godine lažno prijateljstvo i jurila oženjenog čoveka, a sada glumi lažnu ljubav. Ona je veliki folirant. Za poreklo Stanijinog auta i ostalih materijalnih stvari postoje dokazi, računi i prepiske. Kako o kupovini automobila u Nemačkoj, tako i o ostalim stvarima", brani Staniju prijateljica Tamara, a pridružuje joj se i majka Davida Dragojevića.

"Vidim da se Ana svađa sa Stanijom, čija je tarifa veća, ali znaš kako, mrtva je trka između Stanije i Ane. Ipak, ako mene pitate, ja navijam za moju sugrađanku Staniju. David je skočio da odbrani Anu i rekao da je njegov drug bio sa Stanijom za 500 evra, a o Ani ništa nije rekao. Pa možda je taj drug bio i sa Anom, ali ne smem ja da pričam ništa. Ipak je David moj sin. Moguće da je moj sin dobio amneziju, pa se ne seća da je njegov drug bio sa Anom, a možda to nije taj isti. Neću da istražujem jer ću se samo dodatno nervirati. Ja ostajem pri svom stavu da ne prihvatam Anu kao snajku, i to se nije promenilo. Čula sam za razne priče o Ani, dovoljno mi je što mi prijatelji kažu, ali nisam istraživala ništa", kaže Biljana Dragojević.