NJU NIKO NIJE OČEKIVAO! Kad je ušla u Zadrugu, nastala LUDNICA! Luna se izbezumila - njene OČI! (VIDEO)

Zadrugari su nakon emisije ,,Gledanje snimaka" odlučili da se pripreme za spavanje kako bi se odmorili za predstojeća dešavanja koja će sa sobom nositi mnoštvo nepredvidih priča.

Međutim, niko nije ni slutio šta se dešava kada se, nakon što su se ugasila svetla, čulo lupanje u sobi koje je probudilo sve zadrugare.

Niko ne zna kako se u Beloj kući stvorila mačka koja je svojim prisustvom oduševila ukućane, a među prvima je skočila Ljuba Pantović koja je imala potrebu da je zaštiti pa ju je nosila u naručju.

Neki od takmičara su se pozitivno iznenadili, iako im je bio prekinut san, dok se Lepi Mića naljutio. Luna Đogani je je bila fascinirana njenim očima. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji