SVE SEVNULO, ŠTA ĆE MATORA DA JOJ KAŽE?! Sanja se skinula i krenula da meša guzom, a onda joj se pridružila i Luna!

Svakako jedna od zapaženijih zadrugarki, pre svega po ljubavnoj romansi sa Jovanom Tomić Matorom, a onda i po svom savšeno izvajanom telu, jeste Sanja Hepi Stanković.

Ona nema problem da se skine pred kamerama u garderoberu i da zavodi muški rod. Tako je bilo i sada, zadrugarka se skinula u gaćice i u brus, a zajedno sa njom je bio i maneken Marko Marković.

Ubrzo joj se u garderoberu pridružila Luna Đogani, a potom su zajedno počele zavodoljivo da "tverkuju", i sve to pred Markom.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji