KAKVA MAJKA TAKVA ĆERKA: Cela Srbija priča o Luni, a svi su zaboravili da se njena majka u Velikom Bratu ponašala još gore! (FOTO)

Anabela je 2010. godine pred kamerama izgubila kompas i, baš kao i njena ćerka, zaljubila se do ušiju

Anabela, tada još uvek Đogani, i maneken Mladen Radulović smuvali su se u poslednjem serijalu “VIP Veliki Brat”, a ljubav je bila toliko velika da su svoju vezu planirali da krunišu i brakom, ali od toga nije bilo ništa.

Anabela je brzinom svetlosti odlepila za poznatim manekenom, verili su se, ali nažalost, ljubav nije izdržala, pa su raskinuli 2011. godine, po povratku sa odmora.

Iskrice ljubavi između Anabele i Mladena varničile su od početka serijala, a posle samo par dana njih svoje su postali nerazdvojni.

Mladen je gotovo odmah Anabeli priznao da mu se veoma dopada i na sve načine pokušavao da osvoji pevačicu koja je malo pomalo popuštala nad njegovim šarmom.

Iako je izjavila da je on ne zanima na taj način, nije mogla da krije zadovoljan pogled kada joj je Veliki brat dodelio neobičan zadatak da postane majka Mladenove bebe.

Sve vreme su nadgledali svoju bebu lutku, danonoćno je negovali, hranili, pazili i mazili, a s vremena na vreme jedno drugom i upućivali zaljubljene poglede.

Čak su spavali i u istom krevetu, a nakon te jedne večeri strasti su se rasplamsale! Počeli su svako veče da spavaju zajedno i čim bi se svetla u sobi pogasila, oni bi navalili jedno na drugo.

Anabela se jednom kroz šalu požalila na silovanje, a Mladen je rekao da će ona „preživeti sve ako preživi njega”.

Njihove emocije bile su u više navrata uzavrele, a koliko je varničilo govori i to da njen bivši muž Gagi Đogani nije mogao ni da ih gleda.

- Izbegavam da gledam situacije gde su zajedno i maze se, ipak, bio sam sa njom 18 godina, ona je deo mene... Mislim da je Mladen ok momak, ali je malo navalentan - priznao je Gagi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji