ČABARKAPA: NISAM SE SKIDAO SA SRBINE ŽENE Ipak, nikad neću ostaviti kraljicu Klaudiju!

Televisa presenta: Dok sam se viđao s Aleksandrom, između mene i njegove žene buknula je hemija koja je rezultirala našim svakodnevnim seksom. Imam slike, tvrdi rijaliti zavodnik

Aleksandar se u pismu najviše okomio na Ljubinog bivšeg devera Srboljuba Subotića, koji je takođe kao gost ulazio u „Parove“. Sudeći prema ovom pismu, Čabarkapa je zaveo još jednu članicu porodice Subotić - Srboljubovu ženu!

„Smrdoljub ima lepu suprugu, koja je 12 godina mlađa od njega i seksualno je i te kako aktivna, dok je on sedam godina impotentan. Ona mi je to pričala. Prilikom mog dolaska kod Aleksandre, između mene i njegove žene buknula je hemija koja je rezultirala našim svakodnevnim seksualnim odnosom. U njoj je probudilo želju da napusti Smrdoljuba i živi sa mnom. Ali nikada ne bih razotkrio naše poruke i slike tokom intimnog odnosa. Bolje mu je da gleda ko mu je*e ženu, a ne Aleksandru. Od tada počinje Smrdoljubova šizofrenija, kevće ko keruša u teranju i ne može da se pomiri sa činjenicom da je Dragana šarala i sa mnom se svakodnevno ludački ka*ala“, piše Čabarkapa u pismu.

Dalje navodi da će, uprkos svemu, ostati s Klaudijom, s kojom ima četvoro dece i s kojom se nedavno venčao u zatvoru.

- Nikada mi nije palo na pamet da napustim moju kraljicu Klaudiju - poručio je Čabarkapa.

Tim povodom pozvali smo Srboljuba, koji mu je žestoko odgovorio.

- Čabarkapa je jedna spodoba! Moj sukob s njim datira otkad se uselio u našu kuću, a on me mrzi zato što sam ja jedini koji je pokušao da zaštiti Aleksandru i da ga strpa u zatvor. Njegov cilj je da me degradira, zato priča da je bio s mojom suprugom, ali ja znam da laže. On je lud! - priča Srba  i dodaje da mu je žao što ga bivša snajka Ljuba pljuje:

- Ne kapira da sam ja pomogao njenoj ćerki! Čabarkapa je učinio sve da ih uništi. Moja bratanica je mogla da završi u zatvoru, ali ja sam to sprečio. Zamolio sam čoveka koji je hteo da je tuži da odustane i on je povukao tužbu. Srećom, mlađu bratanicu Goranu sam sklonio iz kuće na vreme, inače ko zna šta bi joj Čabarkapa uradio. Ono što Ljuba radi u rijalitiju, toga nema ni u Tarantinovom filmu o zombijima! Ono ni glumac ne može da odglumi. Strašno!

„Smrdoljub je lažni vernik, sektaš Crne ruže. Po nacionalnosti i veroispovesti je narkoman. O neuspelom pobačaju (Srbi) u pismu ću završiti porukom da bi bilo humanije da je njegova majka umesto njega rodila WC šolju jer ona barem ima upotrebnu vrednost, a samim tim i korist, dok je on ovako jedna beskorisna masa i sramota za ljudski rod“, napisao je Čabarkapa.

Aleksandra je pobesnela kada je saznala da je njen bivši Čabarkapa poslao pismo 

- Nadam se da ovu emisiju gledaju svi zatvori Srbije! Nadam se da i ti gledaš, Saša, jer želela bih da ti poručim da si pi*ka! Imaš dete sa mnom, pi*ko jedna! Ne smeš sebi da dozvoliš ovo što sada radiš - praviš mi haos, blamiraš me. Je l‘ ti sa kurvom imaš dete?! Ako sam ja kurva, ti si jedan smrad, pošto dozvoljavaš da se ja vređam. Znači, koliko god mene puta ti ljudi gazili, ti si još dva puta toliko zgažen jer si ti muškarac! Ti mene gaziš, zato si papučar, jer sve ovo radiš zbog svoje drage! Koliko si nisko pao! - vikala je Aleksandra.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji