KIJA SE IZOBLIČILA, DANIMA SE LEČI U CRNOJ GORI: Pevačica se oglasila pa prvi put progovorila o SLOBINOJ NOVOJ DEVOJCI!

Kija Kockar priznala je da bolesna radi u Crnoj Gori i da se već danima leči. Bivši muž nije joj predstavio svoju novu devojku, a pevačica je priznala da to od njega očekuje. 

"Nije mi bilo dobro, danima sam se lečila, ali sam eto kao pravi profesionalac otišla na zakazane nastupe. Mislila sam da će biti bolje, ali samo se pogoršalo, ali dobro, biće sve u redu", rekla je Kija.

"Ne znam kako se zaljubio, nisam upućena u njegov život, to je njegovo pravo, a što se tiče mene, za sada, ne znam. Kada on bude želeo da predstavi devojku, on će je predstaviti. Ja je ne poznajem", rekla je Kija u emisiji "Premijera".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji