MAMA KIJE KOCKAR NIKAD GORE PROKOMENTARISALA LUNU I ANABELU! Ono što je rekla ostaviće NACIJU U ŠOKU

S obzirom na to da zna koliko je bilo teško proći stresan period oko rijalitija, ona je rekla...

Nadica Zeljković, Kijina mama, odlučila je da prokomentariše aktuelna dešavanja u "Zadruzi" vezana za porodicu Đogani.

S obzirom na to da zna koliko je bilo teško proći stresan period oko rijalitija, kada je njena ćerka Kija bila učesnik, Nadica je otkrila da u ovom slučaju ćerka ne može biti drugačija od majke.

"Slabo pratim "drugu" i dešavanja unutar nje. Ja sam dok je trajala prva sezona rijaliti, pokazala kakva sam majka. Milslim da to ceo svet zna. Tada sam prošla kroz pakao, ali Kija i ja se držimo bolje nego ikada. Neumesno je da ja komentarišem tuđe ponašanje, ali ono što vam mogu reći, jeste da kruška ne može da rodi jabuku. Tako da ni ćerka u ovom slučaju ne može biti drugačija od majke", izjavila je Nadica.

Nadica je još dodala da je ona sa Kristinom dok je boravila u rijalitiju imala sjajan odnos i da nikada nijednu ružnu reč nije rekla za svoju ćerku, kao i to da je danas samo zanima njena porodica.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji