DINASTIJA ĐOGANI: Porodično nasilje u rijalitiju ili digitalna anestezija naroda? (VIDEO)

Kada su se pojavili pre trideset godina, malo ko je mogao i da predpostavi u kakav klan će se pretvoriti familija Đogani. Možemo reći da su posle Karića, ovo druga najpopularnija srpska familija sa Kosova i Metohije.  

Iza njih je ostala cela jedna istorija đuskanja, lažnog pevanja, repovanja bez smisla, narkomanski pohodi, a danas svoju istoriju pišu u rijaliti programu.

I to na kakav teatralan način. Ništa ne može da prođe bez gužve i neke velike tuče.

U toj situaciji, Luna Đogani ide ka pobedi, a vodi i svog oca sa sobom, jer izgleda da naš  narod voli nasilje u porodici.

Da, baš tako, digitalno nasilje u porodici kroz rijaliti program koji ostaje bez kazne. Jer, da je Anabela pretukla svoju ćerku u normalnoj nekoj situaciji, morala bi da odgovara za takve postupke.

Ovako, ostavljaju utisak da je u porodici sve dozvoljeno. 

A gde je tu sve Gagi Funky G (pošto mu je rodjeni brat zabranio da koristi prezime Đogani, koje je takođe izmišljeno). On nekako kao da je izgubljen u vremenu i prostoru. Njegovi postupci i glupoća jednostavno ne govore o tome da je ovaj čovek napravio nekoliko albuma koji su bili hitovi za svoje vreme, baš veliki hitovi. 

Kako objasniti onda sve ovo? 

Jednostavno. Kao maltretiranje gledalaca. Na kraju, niko ne bude kažnjen i svaki incident prođe bez bilo kakve posledice.

Dokle ćemo gledati ovako digitalno nasilje familije Djogani? Prava digitalna anestezija ovog naroda. 

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji