PAKAO - FIZIČKI KONTAKT! Diskvalifikacija? Prekid, nervni slom, silovanje, rijaliti prevare!

Žestoka svađa izbila je u "Zadruzi" dok su učesnici igrali "Igru istine". Zaratile su Maja Marinkovic i Nina Babic, koja je na kraju skočila na Maju i imale su fizički kontakt. Emisija je naprasno prekinuta!

Nina je Maju prozivala što je lažirala trudnoću i pobačaj u "Parovima".

- Aaa, ubili ste mi bebu! Imala sam spontani - imitirala je Nina Maju, a ova joj je odgovorila:

- Ti si našla da mi prigovaraš koju su terali da pije šampanjce, u koju su pucali, koja je silovana, čiji je dečko... - ređala je Maja  sve što je aludirala da je Nina iscenirala, ali nije uspela da završi jer je Nina uz vrisak nasrnula na nju i zamahnula par puta rukom u njenom pravcu, ali ju je obezbeđenje razdvojilo. Ipak, do fizičkog kontakta je došlo.

- Ubiću je, ubiću je - vikala je NIna dok su je Bane Čolak i Luna Đogani sklanjali i dok je preživljavala nervni slom. Najviše ju je pogodilo što je Maja pomenula silovanje i to u kontekstu da je sve lažirano.

- Šta bre? Da li je ulazio u vilu i donosio ti ruže? Pričala je da ju je silovao, pa kad se javio u vilu, ona je zaćutala i dobila je amneziju. Čiviluk devojko - optuživala je Maja, dok je Nina vriskala i pretila da će je ubiti...

- U "Parove" ih treba sve vratiti - prokomentarisao je Marko čitav slučaj, a sa njim se saglasila Luna koja je kazala da "Zadruga" postaje "Parovi".

Fanovi na društvenim mrežama traže diskvalifikaciju - jedni za Ninu zbog fizičkog kontakta, a drugi za Maju zbog toga šta je rekla o silovanju.  

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji