Astro tumač Vesna Rivas otkrila: "Neće dobro da se završi za porodicu Đogani!" Ovaj snimak davno najavio njihovu sudbinu!(VIDEO)

Nakon ulaska Anabele Atijas u "Zadrugu" rijaliti je krenuo u totalno neočekivanom smeru i više nemamo fokus na vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića, već na porodičnim odnosima Đoganija. Anabela je nakon ulaska počela da iznosi "prljvi" porodični veš, a sve to jako loše utiče na ponašanje i psihičko stanje njene kćerke Lune. Zbog ovoga smo kontaktirali mnoge stručne ljude, kako bismo saznali šta možemo da očekujemo od njihovog učešće u ovoj sezoni i da li celokupna situacija, može da utiče loše na već poljuljano psihičko stanje Đoganijeve.

Psihijatar Jovan Marić je bio prva osoba koju smo kontaktirali, a on nam je tom prilikom rekao da Anabela nije imala pravo da svoji kćerku odgaja i gradi odnose sa njom kao da joj je drugarica, a takođe nije imala pravo da svoje bračne probleme iznosi pred decu.

- Ukoliko je i imala neke probleme sa svojim suprugom, trebala je to rešavati u tišini. Roditelj nema pravo da utiče na sliku deteta i to kako ono gleda na drugog roditelja. Luna je imala pravo kao dete da odrasta u zabludi da su njeni roditelji, savršeni i nepogrešivi. To je veoma bitno za psihički razvoj deteta i utiče na to koliko će dete imati samopouzdanja u budućnosti. Takođe odnos majke prema muškarcima, bitno može uticati i na odnos ćerke prema muškarcima. Ukoliko dete gleda i sluša svaki dan o jednom ustaljenom obrascu, ono ga i usvaja - otkrio je za Alo.rs doktor Jovan Marić.

Na Jutrjubu smo pronašli i snimak jedne emisije u kojoj su Anabela i Luna, gostovale davne 2014.godine, dakle pre svih rijaltija, a gde se naziralo u kom pravcu će njihov odnos ići i kako bi se Anabela mogla ponašati ukoliko Luna nađe momka.

- Imam osamnaest godina, ali sve sam više razočarana u muški rod - rekla je Luna tom prilikom.

- Ona traži pogrešne. Ne dao Bog da me vide kakva bih bila zver da je neko dira. Ja sam to dete devet meseci ispod srca nosila, uložila sve u nju. Verujte biću grozna tašta. To je verovatno razlog zašto se moja Luna neće nikada udati, zauvek će ostati pored mene - rekla je Anabela.

- Ja bih volela nekog muškarca koji će da brine o meni - rekla je Luna tom prilikom.

- Imaš majku, ja ću brinuti - rekla je Anabela.

- Ti si majka, treba mi muška pažnja - odgovorila joj je Luna, a još u to vreme je moglo da se vidi u kom pravcu će se stvari razvijati.

Nakon psihijatra smo kontaktirali i poznatog astrologa Dušana Veličkovića, koji je radio natalne karte Luni i Anabeli. On nam je otkrio dosta o njihovom odnosu.

- Anabela je žena koja nosi brojne frustracije, još od vremena kada je živela u Bosni. Ona ne može objektivno da pristupi vaspitanju deteta, već  na njega prenosi sve svoje zablude. Luna je devojka željna pažnje, kojoj je potrebno da je muškarac voli i da joj ugađa da bi se osetila vrednom. U suprotnom ona pada u depresiju ili kao što smo mogli da vidimo doživljava lančane nervne slomove - rekao je Veličković

Astro tumač Vesna Rivas takođe je za Alo.rs otorila karte i pogledala šta možemo da očekujemo kada je u pitanju učešće Lune i Anabele u rijalitiju i kako će se sve završiti, a kraj "Zadruge" je veoma blizu.

- Anabeli je najveći motiv uvek bio novac, interes, svi su oni tu radi nekog svog interesa. E sada što se tiče Lune, ona je samo željna ljubavi, ona želi ljubav kao ljubav, ne bitno koji je to muškarac. To što ona pada u trans zbog Marka, to je sve prolazno, da nije on bio bi neko drugi, jednostavno ona se tako ponaša kada se uhvati nekoga, jer njoj je cilj osećaj ljubavi, koji traži na pogrešnom mestu. Neće se ovo završiti dobro za njih jer ovde nema pobednika. Jednostavno posle svega, svih iznetih tvrdnji, prljavog veša i prepucavanja: "Ko može da izađe zadovoljan nakon svega?" - otkrila je Vesna Rivas.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji