LUNIN I ANABELIN FRIZER NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO ĐOGANIJEVU: Ona je ALJKAVUŠA, na glavi nosi MRTVOG PACOVA! Ima manire seljanke, a predstavlja se kao DAMA!

I dok mnogi komentarišu da je Lunina nadogradnja zapaljena i da joj je kosa konstantno prljava, oglasio se i nekadašnji frizer Stefan Ašanin sa kojim je modna blogerka sarađivala.

“Na žalost, radio sam sa Lunom, ona je svaki drugi dan dolazila da menja boju, sama je sebi unakazila kosu. Rekao sam joj da ne želim više da radim sa razmaženim klinkama, stvarno sam ludeo sa njom. Tražila mi je da je isključivo radim besplatno jer je ona velika zvezda, modna blogerka a mislim realno, onako šetati po kući 24 sata je tuga, ma sve je to kućno vaspitanje. Luna mi je stalno ogovarala Teodoru kada je saznala da ulaze obe u rijaliti, pričala je kao da ulazi sa nebitnim osobama i to je za nju katastrofa.”

“Ipak je ona modna blogerka koja je zapravo najgora aljkavuša sa masnom kosom, jeziva je. Ima sintetičku kosu, kao da nosi mrtvog pacova na glavi. Ali sve je to vaspitanje iz kuće na koje ona nije navikla, ona je neko ko uvek ide kod frizera isključivo kod onih da joj rade za džabe, da bi negde oprala kosu, ma to je ciganisanje klasično”, kaže poznati beogradski frizer Stefan Ašanin i dodaje kakvo je njegovo iskustvo sa Anabelom Atijas:

“Radio sam i Anabelu. Ona ima manire seljanke, a u javnosti se predstavlja kao dama. Meni je sve to bezveze malo.”

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji