"MOJA INTIMA NEMA CENU!" Pre 10 GODINA je POBEDILA na Farmi, a sada bi je bilo SRAMOTA da UĐE u Zadrugu?

Naša popularna pevačica, Katarina Živković se oglasila za domaće medije, te prokomentarisala da li bi ušla u rijaliti program "Zadruga".

- Pobedila sam u rijalitiju pre 10 godina, na početku ove takozvane rijalitimanije gde je cela ta priča bila nova, gde su takmičari bili spontaniji i bili svoji (smatram da su tek nakon moje "Farme" počeli sa taktikama, lažnim zaljubljivanjima i insceniranim svađama ne bi li došli do prvog mesta), u vreme kada se znalo ko ulazi i kada vas nije sramota jer ste i vi deo te ekipe. Sada bi me iskreno bilo sramota ljudi i sada smatram da moja intima nema cenu. - rekla je Živkovićeva.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji