OTKRIVENO KO FINANSIRA I KUPUJE SKUPOCENE STVARI ANI KORAĆ?! Isplivao snimak sa DOKAZIMA, SVE SE POKLAPA? (FOTO)

Starleta Ana Korać svakodnevno se hvali skupocenim stvarima.

Starleta je pre par sati izbacila na svoju Instagram priču snimak iz luksuznog automobila, a ono što je zanimljivo je da taj automobil ne vozi David nego neki drugi muškarac.

Međutim, nakon tog snimka, usledio je korak, koji je načinio partner koji ju je vozio. On je objavio identične kese sa luksuznim i skupim stvarima, koji se takođe svakodnevno mogu videti kod Ane Korać.

Ono što je zapalo za oko i sve baca u razmišljanje je to, da li upravo ovaj momak kupuje i poklanja Koraćevoj mnoštvo skupocenih poklona, ili je u pitanju puko hvalisanje i slučajnost.

Na Instagram profilu pomenutog gospodina, može se primetiti druženja sa raznim osoba iz javnog sveta, tako da je možda u pitanju još jedno prijateljstvo.

Podsetimo, Ana je nedavno kupila skupoceni automobil, za koji se još uvek ne zna, da li je poklon jače polovine ili je ona sama iskeširala ovu besnu mašinu.

Ono što smo saznali je to, da je Koraćeva kupila auto kod S.L. , i da je on njen i Davidov prijatelj.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji