ZNAM NEKE NJENE DRUGARICE, TAKO SMO SE I UPOZNALI: Karić progovorio o vezi sa Kijom!

Društvene mreže preplavio je snimak na kojem se čuje kako novi učesnik Zadruge, Đomla Panamera, priča o tome kako je Kija Kockar dva dana pred ulazak u Zadrugu provela sa Stefanom Karićem, u njegovom domu na Zvezdari.

Kako je rekao, to mu je navodno lično rekao Stefanov otac, a Đomla je kazao i da su neke majice koje su stigle Kiji na poklon upravo od Stefana Karića.

Ovim povodom ekipa Telegrafa je pozvala Stefana, koji kaže da ništa od toga nema veze sa istinom.

- Mi ništa nismo imali. Jednom sam je video, ne mogu čak ni da se setim gde smo se upoznali. Znam neke njene drugarice, tako smo se i upoznali. Znamo se na "ćao-ćao". Šokirao sam se, ne mogu da verujem šta ljudi lupetaju. Ja sve najbolje imam da kažem i za nju, i za Slobu i za Lunu - kaže Stefan.

Karića su pitali i za majice sa likom Pabla Eskobara koje Kija nosi u Zadruzi, a koje joj je navodno upravo on poslao:

- Ne znam koje majice su u pitanju, niti znam kako se to šalje, niti gde se šalje. To nema veze sa mnom!

Na konstataciju da i on nosi te majice, što se da videti na njegovim fotografijama, kaže sledeće:

- Pa ja volim Pabla Eskobara. (smeh) Muškarac sam, gotovim te priče, ali nemam nikakve veze sa tim što i ona nosi to. Svašta, ja ću da šaljem Pablo Eskobar majice...

Karića smo pitali i za to što je Đomla Panamera rekao kako mu je upravo Stefanov otac lično rekao da je Kija kod njega spavala dva dana, u kući na Zvezdari. Međutim, Stefan kaže da njegov otac ne govori istinu.

- Ma daj, molim te! Kakav Đomla Panamera?! Sramota me je, stvarno. Ja nisam u toj priči. To je izmišljena priča da bi bio u centru interesovanja. I moj otac... Čovek me je blokirao na Instagramu jer lupeta neke stvari. Sramota me je stvarno da pričam o tome... Piše neke stvari da bi se smejali ljudi, ne da bi on mene uvredio - završava Stefan.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji