IVAN MARINKOVIĆ NIJE VIŠE U RIJALITIJU, NAŠAO DRUGI POSAO! Evo čime se sada bavi!

Iako se u domaćim medijima nagađalo da će Ivan Marinković postati učesnik rijalitija "Parovi" i u trenutno aktuelnoj sezoni, do toga nije došlo.

Ipak, njegov novi posao je vezan direktno za rijaliti, budući da je postao voditelj istog nakon cele drame koja se odvila u zemunskoj vili.

Osim njega, nova voditeljka ovog TV formata je i Jelena Maćić.

- Ljudi, da mi je neko rekao da ću se vratiti ne bih mu verovala, ali čitava ova situacija koja se dešava u vili me je privukla da budem sa vama. Ovo moram da vodim! Rekla sam sebi. Svako veče, sve do finala, biće emisija " Noćni razgovori sa Jelenom" – otkrila je sinoć Jelena takmičarima.

Još uvek nije poznato da li će emisije nastaviti da vode Kristina Iglendža i Jelena Dimitrijević koje su vodile noćni program. Pored toga ostaje da vidimo kakve nas još izmene očekuju.

Podsetimo, pored Nenada Marinkovića Gastoza, Mladena Vuletića, Nikole Lakića, Aleksandre Coke Lakić i Ilijane Vagić, kako se prvobitno saznalo, juče je priveden još jedan takmičar, Karađorđe Subotić, koji je takođe dao iskaz u policiji.

Svi gorepomenuti učesnici rijalitija, kako saznajemo, neće dobiti dogovoren novac za učešće u šou programu "Hepi" televizije, zbog fizičkog nasilja, uništavanja imovine produkcije i nepoštovanja ugovora, dok će ostali ostati u "Parovima" i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni.

Televizija će krivično goniti šestoro pomenutih učesnika, a potraživaće velike novčane iznose

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji