DISKVALIFIKACIJA! IZ SVE SNAGE KRENUO NA MILJANU! Kristijanu PAO MRAK NA OČI! PATOSIRAO ZOLU KADA SE UMEŠAO

Da li će zbog ovoga Kristijan Golubović biti diskvalifikovan iz rijalitija Zadruga? 

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali priliku da vide, ticao se odnosa Miljane Kulić, i Lazara Čolića Zole.

Na snimku je prikazana čitava kompilacija njihovog odnosa od kada su se pomirili, i rešili da smire strasti.

- Ovo je bruka i sramota, ovo je poniženje. Ona naskače na čoveka koji je neće. Ispala sam ja najgora, a ovo što ona radi je bruka i sramota. On ju je odgurnuo od sebe, i to nije normalno. Prvo počistite svoje dvorište, pa mene komentarišite. Ovo je dno dna! Verujem da je otac ponosan na ćerku - rekla je Maja ironično.

- Ja ne bih da je uvredim, ali je ona mentalno poremećena - počeo je Golubović.

- Reče Kristijan koji hoda kao patka. Ja sam samu sebe uvredila. On je najljubomorniji na mene, vidi da sam prva na svim anketama - rekla je Miljana.

- Ona je mene poljubila deset puta u usta. Hvalata me za ku*ac, i jahala me. I Mišela isto - dodao je Golubović.

- Ne, nikada! Zato devojke ne dolaze u pab. 'Ajde da uradimo oboje test na inteligenciju. Pobediću te u finalu, u svemu sam bolja od tebe - vikala je Miljana.

- Jeste, imaš pi*ku kao bokal, u tome si bolja. Ja ovakve klipove nemam - rekao je Golubović.

Nakon toga, oni su na račun oboje uputili niz opaski, nakon čega je Golubović umalo nasrnuo na Kulićevu, što se, na svu sreću rešilo mirno. Oni su nakon toga nastavili da se čašćavaju psovkama i opaskama.

- Ti si na dnu - rekla je Miljana.

- Svi misle za tebe isto, ja ti kažem ono što oni neće! - dodao je Golubović.

- Vređa me, to je njegova nemoć - rekla je Miljana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte isppod teksta:

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji