VAŽI ZA NEUSTRAŠIVOG I NAJJAČEG U BELOJ KUĆI, a evo kako je izgledao kao dečak: Osvanula do sada neviđena fotografija Kristijana Golubovića iz detinjstva!

Kristijan Golubović je trenutno jedan od najpopularnijih zadrugara, a na velelepnom imanju u Šimanovcima važi za jednog od najrealnijih i najiskrenijih. Zadrugari često umeju da kažu da ga se većina plaši, upravo zbog burnog života koji je vodio, međutim Kristijan nije istog mišljenja.

On se tokom Zadruge 4 oprobao u mnogim zadacima u kojima je najčešće briljirao, a kao njegov najveći uspeh ističe režiju i scenario na filmu "Zabranjena ljubav" koji su zadrugari nedavno snimili.

Međutim, malo ko zna kakav je Kristijan bio kao dete, a u nastavku teksta imaćete priliku da vidite da li liči na sebe, kada ga uporedimo sa slikom iz mlađih dana.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji